Despre noi


Salut. Eu sunt ... SPOKE 🙂

De ce " Eu " ?

 

Spun "Eu" pentru că suntem uniți, suntem prieteni!

Îţi place de unul, ne vei îndrăgi pe toți. : )

Prietenia ne-a adus aici, prietenia ne va aduce și în casa ta, în sufletul tău, la evenimentul tău!

Pe baza prieteniei a fost formată întreaga echipă .

 

 

 

.

Ce ne place

 

   Vrei să călătorești? Ești norocos!

   Venim cu drag cu tine oriunde în lume pentru că și noi iubim călătoria. : )

   Îmi place să râd, să dansez, să mă simt la fel ca tine la evenimentul tău, într-un cuvânt să trăiesc evenimentul tău!

 

 

.

Echipa Spoke

    Suntem o echipă de oameni pasionați de frumos  şi facem în așa fel încât fiecare material realizat să fie unic și aparte.

   Facem asta în primul rând pentru noi și din dorința de a excela în domeniu; iar daca sunt persoane,cupluri sau companii care vor să fie parte din operele noastre le aşteptăm cu brațele deschise și camerele pregătite. : )

   Puteți vizualiza o parte din creaţiile noastre în secțiunea portofoliu [ Film și fotografie ] .

   Nu uitați "Un film sau o fotografie poate fi realizată și cu un om curios și un aparat sau telefon. O creaţie poate fi realizată doar cu oameni care trăiesc pentru asta".

 


Acum e momentul să ne cunoști întreaga echipă 🙂

Adrian Diaconu

Fotograf /editor

 

 

Adiță... deși numele pare că sunt cel mai mic, de fapt, sunt mare și un fel de tată SPOKE căci SPOKE e ca o familie. Duc în spate aparatele mele de fotografie de ani și ani dar nu am obosit, sunt chiar trăznit! 😊 haha haha ha

 

Am învățat multe până acum dar cel mai important este că am învățat să fiu om cu oamenii și atunci fotografiile prind viață adevărată. Sunt înzestrat și cu sfaturi și cu ponturi și cu vorbe multe iar distracția și tinerețea nu au de gând să mă părăsească niciodată 😊

Doban Lucian

Videograf / Editor

 

 

Lucian Doban, de la an la an sunt tot mai spontan😊 videograf, editor și sound designer, ăla cu barbă dacă îl știți... Barbacus m-a poreclit cineva...

 

Eu râd cu toată lumea și ador copii, de fapt eu sunt mai copil decât copii😊 La evenimente mă prostesc într-una, de aceea lumea se detașeaza foarte ușor în fața camerei mele de filmat. Așa mă mențin tânăr! șhhh...ăsta este un secret !!!

Iulian Mihăilă

Fotograf

 

 

Iulian sunt eu, adică Iuliu, mai exact sunt ca un uliu 😊,  vânez orice moment să îl îngheț într-o fotografie. Oamenilor le place fiindcă se văd pe ei la fel de emoționați și peste ani și le va fi dor de fotografii.

Fotografia este libertatea mea interioară căci cea exterioară este muntele. Cine își doreste fotografii pe vârful Moldoveanu?

Eu sunt mereu în căutare de lucruri noi și sunt de neoprit, eu sunt prietenul tau, al tuturor și sunt prietenul aparatului de captat imagini 😊

Maria Mihăila

Videograf

 

 

Eu sunt Marry, cea cu vino’n coa 😊 Lara Croft îmi spune Adiță când e vară calduroasă și am părul prins în coadă. Pe de altă parte pălăria mi-e companie când zilele sunt zurlii și pline de viață.

 

La evenimente îmi vine să dansez încontinuu chiar și cu camera video în mana. Ah, nu am spus... fac parte din SPOKE, filmez ălaturi de Lucian, sunt mai mică dar voinică 😊 daca e distracție acolo sunt și eu, camera-set-action-goooo !!!


Ai văzut ce filme facem ? Ești la doar un click distanță

Dar fotografiile ? Ajungi la ele la fel de simplu

Back to Top